武汉理工大学成教复习资料
学院首页 招生专业 成考简章
自考简章 常见问题 网上报名

2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案(9)

来自:武汉理工大学成教网   2020-09-16    浏览

以下是2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案(9),考生们可以看一看。
 
2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案(9)
 
Vocabulary and Structure (40 points)
 
Directions:
 
There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
11. Which is ______ country, the United States or Canada?
 
A. a larger B. larger C. the larger D. the largest
 
12. The silk feels ________.
 
A. soft B. softly C. softness D. softy
 
13. Two nuclear power stations _______ in the past ten years.
 
A. are built B. have been built C. would be built D. are building
 
14. They kept on ______ till they got to the foot of the hill.
 
A. to run B. running C. runing D. run
 
15. There is much work to do, _______?
 
A. isn‘t it B. is there C. isn’t there D. is it
 
16. _______ as he is, he can‘t understand the English film.
 
A. A student of English B. Though a student of English
 
C. Student of English D. Being a student of English
 
17. The old in the country _______ taken good care of.
 
A. have B. has C. is D. are
 
18. Not a single mistake _______ in the test.
 
A. he made B. did he make C. he has made D. made he
 
19. ______ my surprise, I got a high grade in this test.
 
A. For B. To C. To be D. On
 
20. She never agree _______ you, did she?
 
A. to B. with C. in D. at
 
21. Would you mind _______ a photo of you?
 
A. me take B. to take C. my taking D. me to take
 
22. The lady treats the boy well as if he ______ her own son.
 
A. is B. was C. were D. would be
 
23. _______ round the city, we were impressed by the city‘s new look.
 
A. Taken B. Taking C. To be taken D. Being taken
 
24. He had a pain _______ his back.
 
A. on B. with C. in D. onto
 
25. The city _______ I was born is on the new railway line.
 
A. which B. that C. on which D. where
 
26. I had _______ that I would always remember it.
 
A. so a good experience B. such a good experience
 
C. so good an experience D. such good an experience
 
27. ______ give us help is welcome.
 
A. Who ever B. Whoever C. No matter who D. Those who
 
28. After running for nearly half an hour, I was ________.
 
A. out of place B. out of control C. out of breath D. out of practice
 
29. The mother told the little boy to do all the things _______.
 
A. on himself B. on his own C. to himself D. by own
 
30. You had better _______ a jacket, because it is cold outside.
 
A. take on B. to take on C. put on D. to put on
 
31. If you will do that, please take me into ________.
 
A. think B. thinking C. thought D. account
 
32. My pen has _______ ink.
 
A. run out of B. a few C. run away D. no little
 
33. There are, of course, bad teachers as well as ________.
 
A. good one B. some good C. good ones D. those good
 
34. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.
 
A. More B. The more C. The morer D. Morer
 
35. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.
 
A. good B. well C. sad D. disappointed
 
36. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.
 
A. to B. for C. with D. against
 
37. I _______ here two years ago.
 
A. moved to B. have moved C. have moved to D. moved
 
38. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.
 
A. such…so B. so…that C. such a …that D. so a …for
 
39. It _______ they who lent me the television.
 
A. was B. is C. were D. are
 
40. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”
 
A. Not B. Without C. No D. None
 
41. Television broadcasts are ________ to an area that is within sight of the sending station of its relay.
 
A. prohibited B. bounded C. limited D. restricted
 
42. Many things ________ impossible in the past are common today.
 
A. to consider B. being considered C. considering D. considered
 
43. My parents wanted _______ me.
 
A. make a scientist B. to make a scientist
 
C. make a scientist of D. to make a scientist of
 
44. He has a bad habit of ________ others when they are speaking.
 
A. involving B. investigating C. interfering D. interrupting
 
45. I like that new watch very much, but I can‘t ________it.
 
A. cost B. offer C. pay D. spend
 
46. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.
 
A. lent B. borrowed C. lost D. no
 
47. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.
 
A. thought B. idea C. thinking D. impression
 
48. The room is a little small; _______ it is so hot.
 
A. in addition B. in addition to C. additional D. adding
 
49. I wish I ______ her address yesterday.
 
A. know B. had known C. would known D. knew
 
50. It ______ yesterday. The ground is still wet now.
 
A. must have rained B. was raining C. rained D. had rained
 
参考答案:
 
11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D
 
18.B 19.B 20.B 21.C 22.C 23.A 24.C
 
25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.C 31.D
 
32.A 33.C 34.B 35.B 36.A 37.D 38.B
 
39.A 40.C 41.C 42.D 43.D 44.D 45.B
 
46.C 47.D 48.A 49.B 50.A
 
以上就是2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案(9),预祝大家考试顺利并取得理想的成绩!
 
编辑推荐:
2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案(1)
2020年武汉理工大学成考高起点英语基础试题及答案汇总

Copyright 2009-2020 武汉理工大学成考 All rights reserved

声明:本站为武汉理工大学成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准